ZO LEVEREN WIJ KUNST

Elke groothandel heeft zijn eigen werkwijze. Zeker als het gaat om groothandels in kunst. Kunst is namelijk een lastiger product om te verhandelen dan pakweg computers. Hoe wij het aanpakken lees je hier.

Groothandel metalen wanddecoratie

Bijzonder en handgemaakt

Elke groothandel heeft zijn eigen werkwijze. Zeker als het gaat om een groothandel in kunst. Kunst is namelijk een lastiger product om te verhandelen dan pakweg computers. Zeker bij handgemaakte kunst is het waarborgen van de kwaliteit en uniformiteit lastig. Dat geldt minstens net zo voor de verpakking en verzendingen van deze kwetsbare producten.

Artishoque is al meer dan 10 jaar ingespeeld op het leveren van kunst een winkels én aan klanten van deze winkels. De metalen wandddecoraties zijn dan ook van uitmuntende kwaliteit, met minieme verschillen tussen de handgemaakte items, en deugdelijk verpakt om zijn weg naar jouw winkel of jouw klant te vinden.

Hoe we samen met jou doen, lees je hier.

Goede prijzen en marges

Voor jou en de consument

Bij onze kunstgroothandel ben je niet alleen verzekerd van een hoge prijs-kwaliteitverhouding, maar ook van goede marges bij een prima omloopsnelheid. Onze kunstwerken zijn met een consumentenprijs van tussen de 30 en 150 euro bereikbaar voor elke portemonnee en mede daarom aantrekkelijk als impulsaankoop.

Marges bepaal je uiteraard zelf, maar liggen normaliter tussende 2,2 en 3.0. Zeker als je gebruikt maakt van onze volumekortingen en periodiekeaanbiedingen, zullen onze kunstwerken bijdragen aan jouw winst.

Nooit nee-verkopen

Wij leveren alles uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Den Haag. Hierdoor kunnen we een levertijd van 1-5 werkdagen waarborgen. En omdat we geen minimum order hanteren, kun je altijd je voorraad hardlopers op peil houden én zo nodig ons direct aan jouw klant laten leveren.

Een optimale voorraad is immers voor elke detaillist belangrijk. Te veel voorraad heeft nadelen, maar te weinig voorraad en dus nee-verkopen kost ook geld. Daarom kun je al onze producten in je winkel of webshop direct naar jouw klant verzenden, zonder dat je deze op voorraad hebt. Dat heet dropshippen. Zo maak je toch marge, zonder voorraad, en dus met minder risico.

Augmented reality brochure

Laat klanten versteld staan in je winkel, en toon ze onze brochure met augmented reality functie. Elk kunstwerk heeft een QR-code. Scan deze met je telefoon en projecteer het kunstwerk direct op een mooie plek in je winkel. Dropship je sale of geef klanten de brochure meer naar huis om te projecteren.

 • Projecteer kunstwerken in je winkel
 • Laat klanten thuis kunstwerken projecteren in AR
 • Stuur klanten door naar je webwinkel
 • Of haal ze terug naar je winkel

Lees meer over onze AR-functie en -brochure.

Volumekortingen

Wij beseffen da je als winkelier hoge vaste lasten hebt. Bovendien
moet je concurreren met online winkelen, waar prijzen meestal onder druk staan. Enerzijds beschermen we dit door goed afspraken met onze afnemer en anderzijds door kortingen te geven op kopen in bulk. Hiermee kun je scherpe(re) prijzen neerzetten of hogere marges halen. Dit zijn onze volumekortingen:

 • 5% korting op bestellingen tussen € 500,-en € 1000,-
 • 10% korting op bestellingen vanaf € 1000,-

Plaatsing op je website

Profiteer van bricks & clicks

Beschik je over bricks & clicks, ofwel een winkel én webshop? Dan kun je onze kunstwerken ook gemakkelijk online verkopen. Lever hierbij uit eigen voorraad (en maak hoger marges), dropship alles via Artishoque of ga voor een combinatie van beide.

Voor welke optie je ook kiest, wij ondersteunen jou bij een feilloze integratie door de aanlevering van goede foto's, data en voorraadupdates.

Verzendkosten

Wij hanteren vaste verzendkosten, ongeacht de bestelhoeveelheid en eisen geen minimale afname.

 • Nederland: € 10,-
 • Waddeneilanden € 25,-
 • Vlaanderen: € 25,-
 • Wallonië: € 50,-
 • Wat is Artishoque voor groothandel?

 • Artishoque is een groothandel in kunst, en verkoopt nu alleen nog metalen wanddecoraties aan winkels en webshops. In de nabije toekomst breiden we onze collectie in de breedte en diepte uit. Onze huidige collectie bestaat uit een 80-tal toegankelijke kunstwerken van hoge kwaliteit. Als groothandel verkopen wij niet rechtstreeks aan particulieren, maar wel via dropshipping.

 • Voor wie is Artishoque geschikt?

 • De kunstwerken die wij als groothandel aanbieden zijn erg geschikt voor galeries in het lagere segment en uiteenlopende winkels en webshops: van woonwinkels, tuincentra, meubelzaken en cadeauwinkels tot en met bloemisten.

 • Wat zijn jullie in- en verkoopprijzen?

 • Onze groothandelsprijzen liggen globaal tussen de 25 en 100 euro. Hierop kun je een gezonde marge maken van 2,2 tot 2,5. Consumentenprijzen liggen daarom ergens tussen de 50 en 250 euro, maar ben je uiteraard vrij in om te bepalen. Prijzen liggen echter doorgaans rond de 50-150 euro, wat onze kunstwerken aantrekkelijke (impluls)aankopen maakt, zeker als het om kunst gaat.

 • Hoe kan ik bij jullie groothandel inkopen?

 • Als je een winkel of webshop hebt waar ons assortiment op aansluit, kun je al snel starten met inkopen bij Artishoque. Het enige wat je nodig hebt is een kvk-inschrijving en een volledige aanmelding.

OVERTUIGD?

Ben je overtuigd van de vele voordelen van onze kunstgroothandel voor jouw winkel of webshop? Meld je dan aan als dealer en start met het boosten van je verkopen!

Word ook dealer