DE KUNST VAN HET

DROPSHIPPEN

jij verkoopt. wij verzenden. geruisloos

Heb je een webshop in kunst of woninginrichting, maar geen zin meer in voorraden, bijbestellen en uitverkopen? Dan is dropshippen de oplossing. Sluit je aan op ons systeem, start met verkopen en maak mooie marges.

DROPSHIPPING VOOR WEBSHOPS

Bij het klassieke inkoop-verkoopmodel houdt de detaillist voorraden aan en verkoopt deze aan klanten. Bij dropshipping is dit niet het geval. De detaillist biedt wel het assortiment van de groothandel aan, maar bij een verkoop verstuurt de groothandel het product direct naar de klant. Zonder eigen voorraad dus, maar met behoud van marge. Ideaal dus voor webwinkels.

Sluit je aan bij Artishoque en ervaar de voordelen van dropshippen:

  • Verbreed je assortiment met een paar klikken
  • Geen voorraad nodig
  • Directe levering naar jouw klanten
  • Hoge marges

Alle voordelen voor webshops

STARTEN MET DROPSHIPPEN

- in 5 eenvoudige stappen -

DROPSHIPPING VOOR WINKELS

Naast webshops kunnen nu ook winkels profiteren van dropshipping via Artishoque. Show jouw favoriete items in je winkel of toon alternatieven uit onze interactieve brochure, en laat Arthishoque direct naar jouw klant dropshippen. Wil je klant iets retourneren? Ook dit nemen we uit handen met onze unieke retourservice.

  • Verzend bestellingen direct naar klanten
  • Gebruik onze brochure met Augmented Reality
  • Verbreed je collectie virtueel
  • Unieke retourservice
Alle voordelen voor winkels

100+ DEALERS ARTISHOQUE

Al meer dan 100 winkels en webshops in Nederland en België zijn aangesloten op ons dealernetwerk en verkopen onze kunst. Als dealer of als of dropshipper, beide met hun specifieke voordelen, maar altijd met de kwaliteit van Artishoque.

word ook dealer

BEL MIJ TERUG

Heb je onze dealerinformatie en -voorwaarnen gelezen en interesse om je aan te sluiten? Meld je aan via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met je op!

LET'S KEEP IN TOUCH!

We willen je graag op de hoogte houden van nieuwe items, aanbiedingen, nieuws en meer.