KUNST BEKIJKEN

OP ELKE MUUR

in je winkel. bij je klant. overal

Laat klanten versteld staan in je winkel, en toon ze onze brochure met augmented reality functie. Elk kunstwerk heeft een QR-code. Scan deze met je telefoon en projecteer het kunstwerk direct op een mooie plek in je winkel. Dropship je sale of geef klanten de brochure meer naar huis om te projecteren.

BEKIJK AL ONZE KUNSTWERKEN

- in augmented reality -

KUNST VISUALISEREN

Voor velen is kunst kopen lastig. Het is onbekend terrein en lastig knopen doorhakken, vooral als partners een verschillende smaak hebben. Online kunst kopen kan hierbij helpen. Oriënteren en vergelijken was immers nog nooit zo makkelijk.

Het grootste probleem bij “online”, is echter de tastbaarheid. Kunstwerken bevinden zich op een scherm waarbij details, reliëf en gevoel ontbreken. Het is dan ook moeilijk het kunstwerk dat zich op je scherm begeeft, op de eigen muur voor te stellen. Dat geldt voor de match met het interieur, maar ook voor het formaat. Hoe groot is bijv. 150x100 cm en kan de ruimte dit wel aan?

KUNST IN AUGEMENTED REALITY

Hiervoor hebben wij de perfecte tool ontwikkeld. Een augmented reality-functie waarmee je kunstwerken met je telefoon direct op je muur kunt visualiseren. Direct vanaf je browser, dus zonder een app te installeren. Augmented reality is het “mengen” van de echte wereld en die op je scherm. Ofwel, je ziet op je scherm wat je normaal ziet (de omgeving) maar de AR-functie voegt hier een virtuele laag aan toe. Klinkt misschien nog abstract, maar in ons geval wordt het gekozen kunstwerk simpelweg op de muur getoond. Als je op je scherm kijkt, is het alsof het er echt hangt. Daarom wordt het ook kleiner als je verder weg gaat staan en zie je het kunstwerk in perspectief als je er schuin voor gaat staan. Zelfs het behang zie je door het kunstwerk heen. Net als in het echt dus!

AUGMENTED REALITY IN JE WEBSHOP

Als je dealer of dropshipper bent is onze augemented reality-functie voor onze gehele kunstcollectie beschikbaar. Elk kunstwerk verwijst met een link (voor mobiel) of QR-code (voor de PC) in de productomschrijving naar de AR-functie. Deze wordt dan ook direct na klikken resp. scannen geactiveerd. Jouw potentiele klanten kunnen hiermee dus al onze kunstwerken direct van uit je webshop op hun muur projecteren.

AUGMENTED REALITY IN JE WINKEL

Misschien nog leuker is dat je onze AR-functie ook in je winkel of bij je klanten thuis kunt inzetten. In onze brochure staat namelijk bij elk kunstwerk een QR-code die je in je winkel kunt scannen en op je muur kunt projecteren. Dit is handig als klanten interesse tonen in onze metalen wanddecoratie maar nét iets anders willen. Je kunt klanten zelfs aan je binden door de brochure mee te geven, zodat deze hun favoriete kunstwerken op hun eigen muur kunnen projecteren. Als ze hun keuze hebben gemaakt, keren ze terug naar jouw winkel om het item te bestellen. Wij versturen het vervolgens direct naar de klant of naar je winkel. Nog een contact dus en wellicht een vaste klant extra.